ბოლო სიახლეები
 
ვიდეოს სანახავად, გთხოვთ, განაახლოთ ბრაუზერი
19:13 / 12-01-2016
მალე თბილისში ხაშზე დამზადებული პური გაიყიდება - რა უპირატესობა აქვს ამ ტექნოლოგიით გამომცხვარ პურს?
2016 წლის გაზაფხულზე კომპანია ”იფქლი” წარმოებაში ხაშზე დამზადებულ პროდუქციას ჩაუშვებს. ამის შესაეხებ კომპანია ”იფქლის” ერთ-ერთმა დამფუძნებელმა და ხელმძღვანელმა, ბაქარ ბაკურაძემ PALITRANEWS-ის გადაცემა ”ბიზნესპერსონაში” განაცხადა. ბაქარ ბაკურაძის თქმით, საქართველოში პურის ცხობის არასრული ტექნოლოგია გამოიყენება. მას შემდეგ, რაც ხაშის ცხობის ტექნოლოგია პურის ბიზნესში გაქრა, მომხმარებელი მოტყუებული დარჩა.

კომპანია ”იფქლი” მომხმარებელს ხაშზე დამზადებულ პურს გაზაფხულიდან შესთავაზებს: ”იფქლი” იქნება პირველი კომპანია, რომელმაც უკვე დანერგა ეს ყველაფერი.
კომენტარები (11)
01:10 14-01-2016
მანანა 56 ზლის
ბავსვობასი სოპელსი ბებიები ხასიტ სელავდნენ პურს და ეს ზველი გამოზდილი მეტოდია პურის ზხობის, დროზი მერე სემოვიდა მოდასი
01:07 14-01-2016
მანანა
საბერზნეტსი მაგალიტად ზვირიზაა საკმაოდ ხასჰსე დამსადებული პური და ორგანისმისტვის სასარგებლოზ
18:19 13-01-2016
გიო
რა აზრი აქვს ხაშით გამოცხობას როცა ფქვილია უხარისხო.
11:18 13-01-2016
მანო
იფქლი რამოდენიმეა რომელი გამოაცხობს დააკონკრეტეთ
11:08 13-01-2016
ვოვა
ხაში ეს ის ხაში არ არის პახმელიაზე რომ გამოდიან )) ეს არის დამჟავებული ცომი, რომელსაც საფუარის მაგივრად უკეთებენ ცომს და ის აფუებს. დროჟისგან და მისგან გამოწვეული საშიშროებისგან დაზღვეული ხარ. ეს ტექნოლოგია უკვე გამოიყენება, მაგ. ბოლნისის პური, იგივე საპატრიარქოს პურს ეძახიან და ცოტა მჟავ გემოც აქვს, რაც ხაშისგან დამზადებული პურის ნიშანია.თუმცა პურის ფქვილის ხარისხს ხაში ვერ მოუმატებს და ეს იდიოტები კიდევ ატყუებენ ხალხს!